Онлайн навчання українською Уроки PowerPoint Функція автоматичного вибору макета

Функція автоматичного вибору макета

При відкритті нової презентації в PowerPoint відображається макет за замовчуванням — титульний слайд. Другий слайд створюється за звичайним макетом «Заголовок і об’єкт», якщо попередньо не призначити інший макет з можливих варіантів.

При клацанні по верхній частині кнопки Створити слайд кожен наступний слайд створюється за правилом: макет, аналогічний попередньому, якщо попередньо не був заданий інший варіант.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Створення презентації з нуляСтворення презентації з нуля

Створення презентації з чистого аркуша означає розробку власного оригінального проекту за допомогою інструментів програми PowerPoint, використовуючи творчий підхід до процесу. Даний варіант є найбільш трудомістким, так як вам доведеться самостійно

Перегляд готової презентаціїПерегляд готової презентації

Заключний етап роботи зі створення презентації – її перегляд в повноекранному режимі. На даній стадії слід виконайте декілька важливих дій, щоб повністю впевненим у тому, що глядачам буде піднесений якісно підготовлена

Вкладка Головна в PowerPointВкладка Головна в PowerPoint

Вкладка Головна містить елементи створення та форматування об’єктів: слайдів, розділів, тексту, малюнків, ліній, написів, різних геометричних фігур і інші. При запуску програми PowerPoint і відкритті файлу презентації за замовчуванням активна вкладка Головна.