Онлайн навчання українською Уроки PowerPoint Застосування художніх ефектів для настройки фонового зображення

Застосування художніх ефектів для настройки фонового зображення

До зображення можна застосовувати різні художні ефекти.

1. На вкладці Дизайн клацніть по кнопці Стилі фону.

2. У розкрився списку виберіть пункт Формат тла. Відкриється однойменне діалогове вікно.

На вкладці Художні ефекти (Artistic Effects), клацнувши по кнопці Художній ефект (якщо ця операція доступна для даного зображення), можна виконати стилізацію під мозаїку, картину на полотні, гравюру, штрихування олівцем і т. д..

 

Таким способом можна створити цікаве і оригінальне фонове зображення. При цьому не слід робити фонове зображення більш яскравим, ніж головне наповнення слайда.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Швидке редагування тексту і малюнківШвидке редагування тексту і малюнків

У презентації, створеної на основі готового шаблону, істотно спрощується робота з розміщення матеріалу, так як вам не потрібно розробляти власний дизайн, налаштовувати шрифти і колір, продумувати розміри об’єктів і текстових блоків.

Фон слайда. Заливка кольоромФон слайда. Заливка кольором

Колір фону може і не відповідати темі. Програма надає можливість вказівки не тільки кольору, але і текстури, а також можливість вибору градиентной заливки. При градиентной заливці цвіт плавно змінюється від одного відтінку

Вкладка Вставка в PowerPointВкладка Вставка в PowerPoint

На вкладці Вставка розташовуються елементи управління для вставки всіх необхідних об’єктів, розміщення яких в презентації надає наочність усного мовлення доповідача і дає можливість слухачеві отримати найбільш повне уявлення про розкривається темі.