Презентація “Директорія УНР” (3)

Презентація

Дана презентація містить інформацію про утворення Українського національного союзу, утворення Директорії, її керівників зовнішню та внутрішню політику, основні положення Декларації, інтервенцію Антанти на півдні України, позицію українських партій, причини поразки Директорії.

Кількість слайдів – 11.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Причини і характер Визвольної війни”Презентація “Причини і характер Визвольної війни”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про причини і характер Визвольної війни українського народу 1648-1654 рр.. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Церковне життя в Україні у другій половині XVI ст.”Презентація “Церковне життя в Україні у другій половині XVI ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про церковне життя в Україні у другій половині XVI ст. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Політичні партії”Презентація “Політичні партії”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про створення політичних партій в українських землях (РУРП, УНДП, УСДП, РУП, УДП, УРП, УСДРП, УСДРП тощо).