Презентація “Підприємство”

Презентація

В даній презентації йдеться про сутність та основні риси підприємства, класифікацію та організаційно-правові форми підприємства, фонди підприємства та їх структуру, амортизацію, витрати виробництва та їх класифікацію, прибуток, як мета діяльності підприємства, максимізацію прибутку.

Кількість слайдів – 53.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Міжнародні економічні зв’язки”Презентація “Міжнародні економічні зв’язки”

В даній презентації йдеться про сутність всесвітнього господарства, етапи його розвитку, форми міжнародних економічних відносин, валютні відносини, етапи розвитку міжнародної валютної системи, глобалізацію як новий етап розвитку інтеграційних процесів у

Презентація “Україна в процесах міжнародної міграції робочої сили”Презентація “Україна в процесах міжнародної міграції робочої сили”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з економіки. Містить інформацію про роль України в процесах міжнародної міграції робочої сили. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Нейромаркетинг”Презентація “Нейромаркетинг”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з економіки. Містить інформацію про комплекси методів вивчення поведінки покупців, впливу на нього і емоційних і поведінкових реакцій – нейромаркетинг. Кількість слайдів –