Онлайн навчання українською Презентації з художньої культури Презентація “Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва”

Презентація “Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва”

Презентація

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про пам’ятки культури та образотворчого мистецтва від часів виникнення та розквіту Київської Русі по початку XX століття.

Кількість слайдів – 93.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Імпресіонізм”Презентація “Імпресіонізм”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про історію виникнення, переваги та недоліки імпресіонізму, його значення в різних родах діяльності. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Символізм”Презентація “Символізм”

Дана презентація містить інформацію про поняття символізму в мистецтві, його виникнення, представники символізму в літературі, образотворчому мистецтві, музиці. Підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Подорож до країни мрій”Презентація “Подорож до країни мрій”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. В ній міститься інформація про Ейфелеву вежу, Собор Паризької Богоматері, Музей Лувр, кладовище Пер-Лашез, базиліку Сакре-Кер, авіасалон Ле-Бурже. Кількість слайдів – 18.