Де і як можна здати TOEFL?

Важливо знати, що на здачу TOEFL Ви повинні принести свій закордонний паспорт і пред’явити його адміністратору. Якщо Ваше ім’я в документі не співпаде з ПІБ в реєстраційній картці на іспит, вас не допустять до тестування. Скан-копія документа не береться – Ви повинна принести оригінал. Також неприпустимі прострочені або недійсні документи. Паспорт повинен бути з Вашою фотографією і підписом.

Як ідентифікаційних документів НЕ приймаються: міжнародні права, картка студента, кредитна карта, свідоцтво про народження, карта пенсійного страхування тощо. Всі центри оснащені комп’ютерним обладнанням і обслуговуються спеціально навченим персоналом. При цьому процедура здачі самого тесту повністю деперсоналізована, що сприяє максимальної об’єктивності.

Тест проходить в ранковий час в досить просторій кімнаті, по периметру якої розташовані комп’ютери. Здають відділені тонкою непрозорою перегородкою, що допомагає дистанціюватися від оточуючих й не дає заважати один одному. Звукова ізоляція здійснюється за допомогою навушників, що особливо важливо для роботи з секцією Speaking, де кандидати починають наговорювати відповідь на мікрофон майже одночасно.

В цілому, умови здачі тесту можна назвати досить комфортними.

Реєстрація на проходження тесту TOEFL здійснюється онлайн.

Вартість іспиту становить $180 і однакова у всіх містах України.

Стандартного тривалість тесту – 4,5 години.

Результати тесту доступні в онлайн кабінеті через приблизно 10 днів після дати іспиту. Конверт з друкованою версією результатів відправляється через 13 днів після іспиту. Термін доставки в Києві становить близько місяця, в інших містах України, відповідно – може бути довше.

Скласти TOEFL в Україні можна тільки в форматі iBT.

Здача TOEFL відбувається в спеціалізованому тестових центрі майже в кожному великому місті Україні до 50 раз на рік: Дніпро, Харків, Суми, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Київ, Миколаїв та Львів (див. також курси TOEFL у Львові).

Точна кількість таких центрів в країні – 9.

Для реєстрації потрібно зареєструвати обліковий запис на офіційному сайті ets.org.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post