Онлайн навчання українською Корисні поради в навчанні 6 іноземних мов, які потрібно вивчити до 2021 року

6 іноземних мов, які потрібно вивчити до 2021 року

Важливість мови визначалася за кількістю мовців, зростання носіїв мови, економічної могутності країни, де поширений мову і т.д. На основі цих параметрів був складений список з 7 мов, які найкраще вивчити до 2021 року.

Мандарин

Мандарин – це офіційна мова в КНР, на Тайвані і в Сінгапурі. До 2021 року на мандаринській мовою будуть говорити до 1 млрд осіб. Вивчити її складніше, ніж англійську. За останні роки число міжнародних компаній, які шукають носіїв цієї мови, зросла на 35%. Вже через два роки Китай може стати економікою №1 в світі. З цієї причини знавці мандаринової мови мають хороші шанси на кар’єрний успіх.

Російська мова

Для російськомовних є хороша новина: російську мову увійшла в цей список, так що для вас однією мовою для вивчення менше. Ви можете знайти російськомовних людей, де б ви не знаходилися по всьому світу, навіть в США.

Німецька мова

Німеччина має найвищий рівень ВВП в Європі. Багато людей їдуть в цю країну, щоб отримати хорошу роботу. Знаючи німецьку мову, ви можете розраховувати на більшу кількість бонусів, ніж ті, хто говорить на іспанською або французькою.

Португальська мова

Цією мовою говорять не тільки в Португалії, але і в Бразилії (одна з найбільш швидкозростаючих економік в світі), а ще в 10 країнах Південної Америки та Африки. Попит на цю мову росте. Мова доповнюється своїми діалектами в різних країнах.

Іспанська мова

Сьогодні на іспанській говорять більше 400 млн осіб. Інвестиція в цю мову одна з найкращих для тих, хто вже говорить англійською. Передбачається, що до 2021 року на ній будуть спілкуватися вже 500 млн чоловік.

Для вивчення іспанської мови для жителів України є спеціальна пропозиція, яку можна переглянути тут.

Іспанська мова по скайпу доступна для навчання людей різного віку. Курс можуть освоїти люди будь-якого віку – починаючи з дітлахів і закінчуючи дорослими людьми. Викладачі школи SkyLingua акцентують увагу на розмовній мові, адже дуже важливо подолати мовний бар’єр.

Школа SkyLingua гарантує, що ви зможете скласти такі іспити з іспанської, як DELE, CIE, DBE, DSE.

Арабська мова

На арабській говорять понад 300 млн осіб, які проживають в 57 країнах світу. На арабські країни припадає понад 600 млрд доларів ВВП. Арабська мова – це можливість приєднатися до близькосхідної економіці, яка виросла на 120% за останні п’ять років. Але наберіться терпіння – це одна з найскладніших мов для вивчення.

Хінді

Навіть якщо у вас немає бажання жити в Індії, то цифра в 500 млн чоловік, що говорять на хінді, повинна переконати вас в необхідності вивчення цієї мови. Передбачається, що до 2021 року ми побачимо економічний сплеск в Індії, оскільки все більше робочих місць на аутсорсингу віддаються носіям цієї мови.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Як вивчати англійську по дорозі на навчання чи роботуЯк вивчати англійську по дорозі на навчання чи роботу

Бракує часу на вивчення англійської мови? А як довго ви добираєтеся до місця роботи або навчання? Якщо дорога займає більше п’яти хвилин, то ми можемо дати вам слушні поради, як

Як навчитися читати більше книжок?Як навчитися читати більше книжок?

Книги – це джерело знань, здатне привести вас до успіху, має позитивну дію на діяльність мозку і просто може позбавити від негативних емоцій. Але навіть такі очевидні плюси читання не