Онлайн навчання українською Корисні поради в навчанні Як самостійно підготуватіся до ЗНО: етапи великого шляху

Як самостійно підготуватіся до ЗНО: етапи великого шляху

Як підготуватися до ЗНО самостійно? Що робити? Як організувати? Якщо перед вами встала таке завдання, вирішуйте її поетапно.

Перший етап самостійної підготовки до ЗНО – створення пулу матеріалів. Збираємо максимум матеріалів для підготовки, формуємо пул порталів, на яких є необхідні нам матеріали (зокрема, онлайн тести ), при необхідності закуповуємо відсутню літературу. Якщо ввести в пошуковику «матеріали для ЗНО», на вас обрушиться лавина матеріалів. Відберіть потрібний і актуальний. Які розділи (папки, закладки) знадобляться: матеріал для підготовки і вивчення (з предметів і тем), онлайн тести ЗНО минулих років, пробні варіанти для контролю (демонстраційні і пробні ЗНО 2018).

Наступний етап самостійної підготовки до ЗНО – складання календарного плану роботи. Складіть графік підготовки, графік проміжного контролю (3 рази: на початку, середині і в кінці підготовки) і графік онлайн тестування (тренування). Чим більше тестів ви пройдете, тим краще. Чітко дотримуйтеся термінів і не пропускайте заняття, інакше робота піде нанівець. Якщо в тестах ЗНО, до яких ви готуєтеся, є письмові завдання, тренуйте правопис. Пишіть багато, перевіряйте навички в онлайн сервісах, давайте читати друзям і знайомим, отримуйте зворотний зв’язок.

Заключний етап самостійної підготовки до ЗНО – пробне тестування ЗНО з необхідних предметів, бажано з експертної частиною. Відзначте слабкі місця і опрацьовуйте їх.

Для самостійної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики та фізики рекомендуємо ще один наш інтернет проект – youtube-канал ФІЗИКА і МАТЕМАТИКА. Для успішної здачі тестів подані необхідні формули, лекційні матеріали, приклади розв’язування задач. Інформація подана російською мовою, проте більшість відео містять українські субтитри.

Але пам’ятайте, що самостійна підготовка до ЗНО – вкрай складне завдання, по можливості краще звернутися за допомогою до професіонала або відвідувати курси підготовки.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Плюси і мінуси освіти за кордономПлюси і мінуси освіти за кордоном

Хороша освіта – важливий, часто навіть вирішальний етап майбутнього життя для більшості молодих людей, які мріють про запаморочливу кар’єру, хороший заробіток, професійну та особистісну реалізацію.

6 причин продовжити навчання в магістратурі6 причин продовжити навчання в магістратурі

Ще десять років тому ми всі виходили з вузів фахівцями. Але в 2005 році Україна приєдналася до Болонського процесу – і вищу освіту “поділили” на бакалаврат і магістратуру.