Як швидко створити свій сайт?

Для того, щоб процес створення сайту пройшов успішно і ви залишилися задоволені результатом, важливо чітко розуміти що таке розробка сайту і всі деталі цього процесу. Успішний проект – це результат ретельної роботи клієнта і підрядника на кожному з етапів створення сайту:

1. Аналіз конкурентів

Тому, хто хоче створити свій сайт, спочатку потрібно провести аналіз діяльності конкурентів у своїй сфері, відповівши на кілька запитань: як працюють сайти єдиної тематики? в чому їх особливість? який попит на послугу/товар відвідувачів сайту? На цьому етапі формується реальна картинка ринкової ситуації, в якій буде розвиватися ваш проект.

2. Визначення завдань проекту та методів їх вирішення

Далі ми визначаємося з типом сайту, побажаннями щодо дизайну і функціоналу. На основі отриманих даних ми складаємо технічне завдання, в якому формулюємо і фіксуємо ключові моменти проекту.

3. Розробка сайту

Коли технічне завдання затверджене обома сторонами, команда розробників приступає до роботи. Спеціаліст з юзабіліті розробляє архітектуру сайту, після чого ми придумуємо деталі, за допомогою яких підкреслюємо унікальність дизайну сайту. Після затвердження дизайн-макетів, в справу вступає верстка і програмування. Для того, щоб ваш майбутній сайт був зручним для використання мобільним користувачам, використовується адаптивна верстка, яка дозволяє сайту відображатися коректно на будь-якому мобільному пристрої. Далі проект переходить на стадію програмінг, на якому реалізується весь задуманий функціонал. Розміщується сайт на хостингу під певним доменним іменем. Адрес сайту має бути унікальним, тому перш потрібно перевірити домен.

4. Підготовка контенту для сайту

Яким би гарним і унікальним не був дизайн, головним на сайті залишається зміст сайту – якісна графіка і грамотні тексти. Перед складанням контенту, ми збираємо семантичне ядро ​​сайту, відповідно до якого будуть написані тексти. Це необхідно для майбутнього просування сайту по ключових запитах.

5. Просування сайту в мережі

Коли сайт повністю готовий, наповнений контентом і розміщений в мережі, починають працювати з просування сайту в інтернет. Розкрутка сайту необхідна для того, щоб сайт знаходився в топі пошукової видачі.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

7 причин вчити фізику в школі7 причин вчити фізику в школі

«Фізика нам в школі не знадобиться», – впевнені чимало школярів. Вони міркують так: «Фізиками ми бути все одно не збираємося. Навіщо забивати голову заплутаними формулами і законами? Яке нам діло

Продукти для покращення зоруПродукти для покращення зору

При порушеннях функціонування зорової системи, а також з метою профілактичних заходів для недопущення зниження зору рекомендується використовувати в своєму раціоні продукти харчування з переважанням помаранчевого чи зеленого забарвлення.

5 порад, як зробити дизайн презентації кращим5 порад, як зробити дизайн презентації кращим

На питання, що краще: робити презентацію за шаблоном або самостійно «з нуля», немає однозначної відповіді. Презентації повинні викликати інтерес, емоції, захоплювати глядачів. Вбудовані макети в PowerPoint настільки побиті, настільки надокучили,