Онлайн навчання українською Презентації з правознавства Презентація “Основи теорії права. Правові відносини”

Презентація “Основи теорії права. Правові відносини”

Презентація

Дана презентація містить інформацію про поняття права та його ознаки, функції права, джерела (форми), система права, нормативно-правові акти та їх види, систематизація правових актів, правовідносини: поняття, суб’єкти, об’єкти, зміст тощо.

Кількість слайдів – 14.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Права дитини” (2)Презентація “Права дитини” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про Конвенцію ООН про права дитини, дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ тощо. Кількість слайдів – 15. 

Презентація “Захист прав споживачів”Презентація “Захист прав споживачів”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з  правознавства. Містить інформацію про історію руху, громадські об’єднання у галузі захисту споживачів, права споживачів тощо. Кількість слайдів – 17. 

Презентація “Основи адміністративного права й адміністративні правопорушення”Презентація “Основи адміністративного права й адміністративні правопорушення”

Адміністративне право та його особливості, поняття та ознаки адміністративних правопорушень, поняття складу адміністративного правопорушення, адміністративну відповідальність, види адміністративних стягнень тощо. Кількість слайдів – 21.