Онлайн навчання українською Презентації з правознавства Презентація “Основи адміністративного права й адміністративні правопорушення”

Презентація “Основи адміністративного права й адміністративні правопорушення”

Презентація

Адміністративне право та його особливості, поняття та ознаки адміністративних правопорушень, поняття складу адміністративного правопорушення, адміністративну відповідальність, види адміністративних стягнень тощо.

Кількість слайдів – 21.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Майнові права подружжя”Презентація “Майнові права подружжя”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про право особистої приватної власності дружини і чоловіка та спільної сумісної власності подружжя. Кількість слайдів – 6. 

Презентація “Основні дії юридичної та практичної діяльності”Презентація “Основні дії юридичної та практичної діяльності”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з правознавства. В ній міститься інформація про ведення юридичної справи, встановлення фактичних обставин, доказування, вибір і аналіз правових норм, правова кваліфікація, вирішення юридичної

Презентація “Основи Конституційного права України”Презентація “Основи Конституційного права України”

Дана презентація містить інформацію про Конституційне право, його особливості та місце в системі законодавства, загальні засади конституційного ладу України, народовладдя в Україні та форми його здійснення, громадянство України, конституційні права,