Онлайн навчання українською Презентації з правознавства Презентація “Основи адміністративного права”

Презентація “Основи адміністративного права”

Презентація

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про такі джерела адміністративного права, як Конституція України, закон, укази президента, міжнародні договори і угоди Верховної Ради; види відносин, які регулюються нормами адміністративного права тощо.

Кількість слайдів – 13. 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Основи адміністративного права й адміністративні правопорушення”Презентація “Основи адміністративного права й адміністративні правопорушення”

Адміністративне право та його особливості, поняття та ознаки адміністративних правопорушень, поняття складу адміністративного правопорушення, адміністративну відповідальність, види адміністративних стягнень тощо. Кількість слайдів – 21.

Презентація “Органи місцевого самоврядування”Презентація “Органи місцевого самоврядування”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. В ній міститься інформація про органи місцевого самоврядування: практика,проблеми, шляхи вирішення. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Права дитини” (2)Презентація “Права дитини” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про Конвенцію ООН про права дитини, дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ тощо. Кількість слайдів – 15.