Онлайн навчання українською Презентації з фінансів Презентація “Фінансовий менеджмент”

Презентація “Фінансовий менеджмент”

Презентація

Презентація про теоретичні основи, еволюцію фінансового менеджменту, принципи організації фінансового менеджменту; cуб’єкти і об’єкти фінансового управління на підприємстві, інформаційне забезпечення фінансового управління, управління державними фінансами, податковий менеджмент.

Кількість слайдів – 56.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Місцеві фінанси”Презентація “Місцеві фінанси”

Презентація про сутність місцевих фінансів та причини появи, функції місцевих фінансів, місцевий бюджет, його склад доходів та видатків, територіальну громада: поняття, функції, роль, правовий статус. Кількість слайдів – 34.

Презентація “Податки й податкові системи”Презентація “Податки й податкові системи”

Презентація про передумови виникнення і розвитку податків, сутність і види податків, елементи системи оподаткування, основи побудови податкової системи та організація оподаткування, податкова система України Кількість слайдів – 67.

Презентація “Фінансовий механізм”Презентація “Фінансовий механізм”

Презентація про поняття фінансового механізму, його складові елементи, призначення і роль, склад і структуру, управління фінансовим механізмом, використання фінансового механізму для активізації економічного зростання й підвищення суспільного добробуту. Кількість слайдів