Онлайн навчання українською Презентації з економіки Презентація “Доходи у ринковій економіці”

Презентація “Доходи у ринковій економіці”

Презентація

В даній презентації йдеться про значення, види доходів у ринковій економіці, їх джерела, заробітну плату, її економічна сутність, фактори диференціації заробітної плати, поняття ренти, її економічна сутність, поняття процента, формула розрахунку процентної ставки, чинники диференціації процентної ставки.

Кількість слайдів – 25.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Держава в ринковій економіці”Презентація “Держава в ринковій економіці”

В даній презентації йдеться про необхідність державного регулювання економіки, економічні функції держави, фіскальну політику, податки та податкову систему, бюджетні політику, систему, дефіцит тощо. Кількість слайдів – 39.

Презентація “Макроекономіка” (2)Презентація “Макроекономіка” (2)

Дана презентація містить інформацію про макроекономіку як частина економічної теорії, національну економіку, показники функціонування економічної системи, ВВП та його обчислення, економічне зростання тощо. Кількість слайдів – 34.

Презентація “Міжнародні економічні зв’язки”Презентація “Міжнародні економічні зв’язки”

В даній презентації йдеться про сутність всесвітнього господарства, етапи його розвитку, форми міжнародних економічних відносин, валютні відносини, етапи розвитку міжнародної валютної системи, глобалізацію як новий етап розвитку інтеграційних процесів у