Онлайн навчання українською Уроки PowerPoint Вкладка Розробник в PowerPoint

Вкладка Розробник в PowerPoint

Вкладка Розробник містить елементи, що застосовуються для розширення вбудованого інструментарію PowerPoint для роботи з графікою, аудіо- та відеоматеріалом і налаштування додаткових елементів управління. При стандартних налаштуваннях програми дана вкладка прихована.

Для її активації:

1. Перейдіть в стрічці на вкладку Файл і виберіть пункт Параметри (Options).

2. У діалоговому вікні перейдіть в розділ Налаштування стрічки (Customize Ribbon).

3. У правій області встановіть прапорець Розробник і клацніть по кнопці ОК. Праворуч від вкладки Вид в стрічці відобразиться дана вкладка.

За допомогою елементів управління на вкладці Розробник ви можете створювати і виконувати запуск макросів; працювати з кодом безпосередньо мовою Visual Basic для додатків; змінювати налаштування параметрів безпеки; працювати з елементами управління ActiveX;розширювати можливості додавання у файли презентацій флеш-роликів і публікувати їх на таких ресурсах, як YouTube, RuTube, Google Video.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Вкладка Вид в PowerPointВкладка Вид в PowerPoint

Вкладка Вид містить команди, за допомогою яких можна міняти режими перегляду презентації, настройку зразків, а також команди, що викликають допоміжні інструменти для оптимізації роботи з декількома файлами PowerPoint одночасно.

Додавання вмісту в слайдДодавання вмісту в слайд

У кожному макеті службові елементи вже відформатовані згідно налаштувань поточного зразка: заголовки і підзаголовки мають встановлений шрифт і розмір, для списків задані маркери певної форми, рамки для графічних об’єктів і

Робота з об’єктами WordArtРобота з об’єктами WordArt

WordArt – це колекція стилів тексту, що застосовуються для створення декоративних ефектів. У написах, створених за допомогою інструментів WordArt, можна використовувати різні ефекти, що застосовуються до зображеннях: заливку кольором, дзеркальне