Онлайн навчання українською Уроки PowerPoint Швидке анімування об’єктів

Швидке анімування об’єктів

Щоб при показі презентації різні об’єкти кидалися в очі, несподівано з’являлися, рухалися, міняли колір і яскравість, розчинялися на слайді, можна призначити їм спеціальні ефекти анімації. Наприклад, ви бажаєте, щоб фотографії і написи плавно виникли на екрані один за одним. Щоб додати анімацію об’єктів, виконаєте наступні кроки. 

1. Виділіть перший об’єкт на слайді, якому потрібно додати анімацію.

2. Перейдіть на вкладку Анімація і розкрийте список Стилі анімації (Animations Styles) для відображення колекції ефектів.

3. У групі Вхід (Entrance) наведіть курсор миші на ефект Вицвітання (Fade), і він буде продемонстрований в області редагування слайда.

4. Призначте об’єкту цей ефект клацанням миші. Поруч з лівим верхнім кутом об’єкта відобразиться значок з цифрою «1», що показує, що даний об’єкт з’явиться на слайді першим.

5. Повторіть кроки 1-4 для решти об’єктів в тому порядку, в якому вони повинні бути продемонстровані при показі презентації.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Швидке призначення загального стилю малюнкамШвидке призначення загального стилю малюнкам

Графічні зображення, вдало підібрані по конкретній темі, в поєднанні з добре продуманими коментарями, безумовно, роблять презентацію ефектною і привабливою. До того ж засобами PowerPoint ви можете легко і швидко форматувати малюнки,

Режими відображення презентаціїРежими відображення презентації

В одній з попередніх глав при розгляді інтерфейсу програми PowerPoint говорилося про те, що за допомогою кнопок в нижньому лівому кутку головного вікна ви можете перемикатися в різні режими перегляду

Вступ. Що таке презентація?Вступ. Що таке презентація?

Презентація – це форма подання інформації як за допомогою різноманітних технічних засобів, так і без них. Як правило, представляються нові проекти, товари, послуги, ідеї і т.п. В цілому завдання презентації