Онлайн навчання українською Уроки PowerPoint Вибір макета слайда з шаблону

Вибір макета слайда з шаблону

Повторимо операцію вставки напису і фотографії з особистого архіву для другого слайда, а потім створимо новий слайд.

1. На вкладці Основне клацніть по нижній частині кнопки Створити. Відкриється колекція макетів, розроблена спеціально для даного шаблону. На відміну від макетів, які вбудовані в стандартну презентацію, створювану з нуля, в шаблоні список доступних макетів виглядає набагато солідніше. В даному випадку на ваш вибір пропонується 22 варіанти розмітки фотографій, витриманих в одному стилі.

2. Виберіть відповідний макет і вставте в розмічені області потрібний вміст.

3. Аналогічним чином можна додати ще кілька слайдів з фотографіями або скористатися готовими типовими слайдами, замінивши їх вміст.

Застосування певного шаблону не обмежує вас в реалізації власних ідей, а служить лише інтерактивним помічником у здійсненні задуму. Ви можете додавати і редагувати слайди на свій розсуд (наприклад, створювати слайди з порожнім макетом, а потім додавати об’єкти і налаштовувати їх розмір і розташування на слайді). Або ж створювати слайди, дотримуючись різних макетів з шаблону, заповнювати області вмістом, а потім видозмінювати компонування.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Розміщення об’єктів на слайдіРозміщення об’єктів на слайді

Коли в новій презентації вже є деяка кількість слайдів, можна переходити до наповнення її матеріалом. Додавання об’єктів на слайд може здійснюватися як за допомогою команд стрічки, так і за допомогою заповнювачів,