Онлайн навчання українською Презентації з української літератури Презентація “Від письменників-полемістів до Григорія Сковороди”

Презентація “Від письменників-полемістів до Григорія Сковороди”

Презентація

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про письменників-полемістів, творчість Григорія Сковороди (тема свободи, дружби, ставлення до життя, вплив Сковороди на сучасників.)

Кількість слайдів – 11.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Докія Гуменна”Презентація “Докія Гуменна”

Дана презентація містить інформацію про навчання, літературну діяльність, життєвий шлях української письменниці Докії Гуменни. Підійде для проведення уроку з української літератури. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Розстріляне Відродження”Презентація “Розстріляне Відродження”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про різноманітність літературних течій та угруповань у 20-х роках, арешти митців у першій половині 30-х років тощо. Кількість

Презентація “Тарас Шевченко” (4)Презентація “Тарас Шевченко” (4)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української література. Містить інформацію про життя та творчість Тараса Григоровича Шевченка, вшанування Кобзаря тощо (проект “Його дума, його пісня не вмре, не